×

Cofinimmo Evere

Inrichting kantoren

Omvang: 4.500m2
Bouwheer / Gebruiker: Cofinimmo / Air Liquide
Architect: Cofinimmo - C.Huybens
Projectmanagement: AtelierBroos

Over het project

Op de Bourgetlaan in Evere richtte Cofinimmo het nieuwe hoofdkantoor in van de Franse multinational Air Liquide, leverancier van industrieel gas aan verschillende industriesectoren. De nieuwe kantoren voor de huurder werden op een oppervlakte van ongeveer 4.000m2 ingericht, en zijn verspreid over meerdere niveau’s.,De open space werd op maat van Air Liquide getransformeerd naar kantoren, vergaderzalen, conferentieruimtes, sociale lokalen, archieven,...

Over AtelierBroos

AtelierBroos werd door de afdeling project management van Cofinimmo aangesteld als extern projectmanager voor de werfopvolging en aansturing van het bouwteam tijdens de uitvoeringsfase. De interne PM afdeling van Cofinimmo stond in voor de space planning en het interior design. AtelierBroos realiseerde, sinds de oprichting van Cofinimmo in 1983, al een tiental projecten in de kantorenmarkt in opdracht van Cofinimmo, zowel als projectmanager als ontwerper.

Over Cofinimmo

Cofinimmo is het grootste Belgische beursgenoteerde vastgoedbedrijf. Het staat genoteerd op Euronext Brussel en maakt deel uit van de Bel-20 index. De activiteiten zijn gericht op zorgvastgoed, kantoren en vastgoed van distributienetten. Cofinimmo is actief in Belgie, Frankrijk, Nederland en Duitsland. De kantoorgebouwen zijn voornamelijk in Brussel gelegen. De totale waarde van de vastgoedportefeuille bedraagt meer dan 3 miljard euro.

Meer lezen andere projecten bekijken>