×

Pylos Zellik

Kantoorgebouw en ondergrondse parking

Omvang: 5.500m2
Bouwheer / Gebruiker: Pylos / Panasonic
Architect: S.Winderickx & partners
Projectmanagement: AtelierBroos

Over het project

Connexion business park, een ontwikkeling van Pylos en investeerder Axa Real Estate, werd gerealiseerd tussen 2002 en 2006 op een bedrijventerrein in Zellik bij Asse. Het omvat meer dan 16.000 m2 kantoren verspreid over vijf gebouwen. Onder andere de Belgische hoofdkantoren van Michelin en Mediamarkt zijn er gevestigd.

Over AtelierBroos

AtelierBroos werd aangesteld als projectmanager voor de realisatie van het vijfde gebouw in het business park. Een kantoorgebouw van twee bouwlagen met ondergrondse parking volledig in gebruik genomen door electronica fabrikant Panasonic. AtelierBroos trad op als projectcoördinator.

Over Pylos

Pylos België ontwikkelt commerciële vastgoedprojecten en richt zich daarbij specifiek op de ontwikkeling van kantoorgebouwen, logistieke sites en ruimten voor gemengd gebruik, zowel op de renovatie- als op de nieuwbouwmarkt. Pylos werd in 2001 opgericht door Edward De Nève en Vincent Boutens. Sindsdien heeft de groep een succesvol parcours afgelegd. Eind 2014 werden reeds talrijke projecten opgeleverd met een globale investeringswaarde van meer dan € 500 miljoen. Ondertussen is Pylos met locale teams actief in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Brazilië.

Meer lezen andere projecten bekijken>