×

Leasinvest Zwijndrecht

Kantoorgebouw en ondergrondse parking

Omvang: 5.000m2
Bouwheer / Gebruiker: Leasinvest / Cegelec
Architect: M.Wustefeld
Projectmanagement: AtelierBroos

Over het project

Leasinvest Real Estate realiseerde op zijn bedrijvenpark te Zwijndrecht een kantoorgebouw suit-to-build voor Cegelec, een internationale groep actief in de technologiesector. Het project omvat kantoren, magazijnen, werkplaatsen en de nodige parkeerinfrastructuur. Het gebouw werd opgetrokken door Van Laere NV. Net zoals Leasinvest behoort ook Van Laere NV tot de Belgische holding Ackermans & Van Haaren die genoteerd staat op Euronext en opgenomen is in de Bel-20 index. In 2011 verkocht Leasinvest het gebouw aan verzekeringsmaatschappij Integrale.

Over AtelierBroos

AtelierBroos adviseerde de opdrachtgever Leasinvest en begeleidde het bouwproces als projectmanager vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie.

Over Leasinvest

Leasinvest is een beursgenoteerde openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (bevak) en investeert in hoogkwalitatieve en goedgelegen winkels, kantoren en logistieke gebouwen in het Groothertogdom Luxemburg (52%) , Belgie (43%) en Zwitserland (5%). In 2016 bedroeg de totale reële waarde van de direct aangehouden vastgoedportefeuille € 814 miljoen.

Meer lezen andere projecten bekijken>