×

Redevco Ternat

Herinrichting bestaande gebouwen en nieuwe drive-in voor DIY

Omvang: 19.000m2
Bouwheer / Gebruiker: Redevco / Brico Plan-It
Architect: AtelierBroos
Projectmanagement: AtelierBroos

Over het project

De gebouwen van de voormalige logistieke site van Carrefour, waar ook gedurende vele jaren een Ikea warenhuis gevestigd was, werden in 2009 herontwikkeld door Redevco. Een deel van gebouwen op de site van in totaal meer dan 25 hectare groot, werd door Redevco gerenoveerd en heringericht voor de nieuwe huurder, Brico Planet, die tot op heden 15.000 m2 winkelruimte in het gebouw exploiteert.

Over AtelierBroos

AtelierBroos werd aangesteld als extern projectmanager en architect door Redevco en begeleidde in samenwerking met de interne PM afdeling van de opdrachtgever het bouwtraject. AtelierBroos stond, in opdracht van Brico Planet, ook in voor ontwerp, het opmaken van de plannen en de opvolging van het vergunningstraject nodig voor deze werken. Brico Planet, is sinds 2011 gehuisvest op de site.

Over Redevco

Met meer dan 130 retail sites in Belgie en bijna 1,8 miljoen m2 verhuurbare oppervlakte is Redevco de grootste retail vastgoedgroep in Belgie. Redevco is een onafhankelijke, pan-Europese investment manager gespecialiseerd in winkelvastgoed en één van Europa’s grootste vastgoedinvesteerders in kernwinkelstraten. De 390 vastgoedobjecten die het bedrijf in beheer heeft, zijn verspreid over de sterkste retail concentraties in Europa.

Meer lezen andere projecten bekijken>